Kategóriák
Rólunk

Tisztelt Partnereink, leendő Partnereink!

 

Cégünk másfél évtizedes bútorgyártási múltra tekint vissza, jelenlegi formájában 2006-tól működik. Fő profilunk az ülő és fekvőbútorok gyártása.  Vállalkozásunk éves átlagban huszonöt főt foglalkoztat, így a termelési kapacitásunk alapján, kisvállalkozásnak számítunk. A mennyiséggel szemben elsősorban a kifogástalan minőséggel szeretnénk a piacon maradni és lehetőségeinkhez mérten bővülni.  Jelenlegi partnereink folyamatos rendeléseikkel és pozitív visszajelzéseikkel, mindig megerősítik bennünk azt a vállalkozási filozófiát, hogy hosszú távon a kiszámítható, pontos, minőségi munka meghozza a várt eredményt az olcsó megbízhatatlan minőségű termékekkel szemben. Partnereink a rendelései és belénk vetett bizalma jelenti  a legnagyobb elismerést számunkra.

 

A Nyíregyházán található telephelyünk 10000m2-en terül el, itt készülnek el a különböző bútorok és itt kerülnek kiadásra is. Cégünk a legelső munkafolyamattól, a legutolsóig, mindent megtervez és elkészít. Telephelyünkön modern gépekkel felszerelt asztalos üzem végzi a vázgyártást. Komplett varrodánk van, ahol a kárpithuzatok szabása varrása történik, majd innen kerül le a kárpitos üzembe, ahol végleges formát öltenek az alkatrészek és elkészülnek az oldalunkon megtalálható kárpitos bútorok.  A kisebb hazai vállalkozások családias hangulata, a kiszámítható bérezés, a folyamatosság, ami jellemez minket. Ebből adódóan a nálunk dolgozó szakemberek nem cserélődnek, már több éve, évtizede, nap mint nap megmutatják, hogy profik a szakmájukba, nagyon sok vásárlónk örömére. Sofőrjeink, rakodóink nem segédmunkások, hanem nagyon erős, képzett emberek, akik minden bútort, szövetet, kereskedelmi partnert név szerint ismernek. Nemcsak feladják a bútort a kocsira, hanem ha kell, felmennek, segítenek az autón. Tanácsot adnak, hogy Ön, minél több bútort hibátlanul tudjon hazavinni. Cégünk szállítást is végez, de csak a saját termékeinket tudjuk fuvarozni az ország bármelyik pontjára, a nap huszonnégy órájában. Ügyfélszolgálatunkon készséggel adunk felvilágosítást, ha bármilyen szakmai vagy általános kérdése, kérése van.

 

Ha felkeltettük az érdeklődését kérjük, regisztráljon be oldalunkra és mi ezáltal szerződött partnernek tekintjük Önt vagy az Ön cégét. Ezáltal lehetősége nyílik az oldalunkon megtalálható képek letöltésére, és azok felhasználására, valamint kérésére árlistát küldünk a kért termékekről.

 

A jövőbeni sikeres együttműködésben bízva, kellemes böngészést kívánunk minden tisztelt érdeklődőnek és köszönjük, hogy felkereste oldalunkat.

 

B&A Trade kft vezetése és dolgozói.