Kategóriák
Kapcsolat

B&A Trade Kft.

 

Telefonszám: +36-70/376-13-17 (H-CS: 8-16 P: 8-14)

Fax: +36-42/402-462 (automatikus)

Adószám: 13807632-2-43

Uniós adószám: HU13807632

Cégjegyzék szám: 01-09-956993

Telephely: 4400 Nyíregyháza, Rákóczi út. 100.

Weboldal: www.butorvaria.hu

E-mail: bandatradekft@gmail.com

 

ELŐZETES REGISZTRÁCIÓ UTÁN,

a honlapon szereplő fényképek szabadon, saját célra felhasználhatók. Ha esetleg segítségre lenne szüksége keresse kollégáinkat.

 

 

Köszönjük megértését!

 

 

Jogi nyilatkozat

 

A www.butorvaria.hu weboldalon és annak aloldalain található leírások, képek a B&A Trade Kft tulajdonában állnak, ezeket a tulajdonos engedélye nélkül felhasználni tilos és jogi következményekkel járhat.

 

A www.butorvaria.hu-ra mutató hivatkozás más oldalakon elhelyezhető külön engedély nélkül is, amennyiben megfelel a következő feltételeknek: 

 

• az oldal működését nem rontja, 
• az oldal nem jelenhet meg egy másik oldal részeként 

 

A B&A Trade Kft minden tőle telhetőt megtesz, hogy az oldalon minden adat megfeleljen a valóságnak. Amennyiben tudomására jut, hogy valamelyik adat pontatlan, azt haladéktalanul korrigálja. A B&A Trade Kft a www.butorvaria.hu oldalon bármikor előzetes bejelentés nélkül bármit módosíthat. A B&A Trade Kft nem vállal felelősséget a www.butorvaria.hu oldalon található adatok pontosságáért. A B&A Trade Kft igyekszik a honlapon keresztül minden szükséges információval ellátni az ügyfelet, de ezen információkon alapuló döntés az Ügyfél felelőssége.

 

A B&A Trade Kft nem vállal felelősséget semmilyen az oldal hibás működéséből vagy üzemzavarából származó kárért, kellemetlenségért. Tekintettel arra, hogy az Internet egy nyílt, bárki számára hozzáférhető hálózat az ebből származó illetéktelen adatelérésekért, törlésekért, vagy egyéb kellemetlenségért károkért a B&A Trade Kft felelősséget nem vállal.

 

A felhasználó az oldal használatával kifejezi, hogy elolvasta és egyetért a vásárlási feltételekben leírtakkal, az adatvédelmi nyilatkozattal és a jogi nyilatkozattal.

 

 

151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról

 

49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről

 

Jótállás, garancia, fogyasztóvédelem